Ord skrevet av Karoline 02.01.2017

Ord skrevet av Karoline 02.01.2017

Kjære alle kjente og kjære, fjerne og nære ❤

Jeg stiller meg med dette i rekken av dem som ønsker dere alt godt for det nye året! 😃 For min del har inngangen til det nye året vært fylt av glede over å få stifte en liten organisasjon som skal hjelpe barn som trenger det aller mest inn i 2017 og videre. Jeg håper at mange av dere ønsker å følge med på arbeidet til den nye stiftelsen og at flere blir med og bidrar til å gjøre hverdagen og fremtiden lysere for noen av de mest sårbare barna i Kenya.

Fordi vi er en liten organisasjon kan vi garantere at hver eneste krone vi får inn går til formålet, og jeg tror at dere alle vil bli overrasket over hvor lite som skal til for å gjøre en enorm forskjell. For eksempel vil et bidrag på 100 kr dekke 300 porsjoner med lunsj. Tenk da hvor stor betydning en 100-lapp i måneden kan utgjøre… Jeg inviterer derfor alle til å like og dele siden vår med venner og familie og håper at dere har lyst til å bli faddere og personlig være med på å sikre at også barn som lever i slummen i Nairobi kan få mat hver dag og en utdanning som gir dem muligheter for fremtiden. Med ønske om et trygt og godt 2017 for alle store og små.

– Karoline Aadland, 02.01.2017 (facebook)